NEUTRALIZER

Versnel het herstel van de PH-Waarde van de huid

Onze neutraliser is op basis van natriumbicarbonaat. Dit is een basische oplossing die het PH-gehalte van de huid weer sneller terugbrengt op niveau na een peeling.

 

HOW TO USE
Na gebruik van onze mandelic of glycolzuur peeling neutraliseer je zoals gewoonlijk. Stap 1; koude kompressen en roteren met water tot de tinteling is verdwenen. Stap 2; reinigen met de Vegan Vehicle cleanser. Stap 3; pak 2 natte watjes, spray deze in de met de neutralizer en haal over het gezicht.

 

 

NEUTRALIZER
Prijslijst aanvragen
€17.50

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij ook super smart werken? En wil je ook van jouw salon een booming business maken? Dan zul je je vast ook afvragen waarom startorders, trainingen en behandelingen in jouw salon niet veel effectiever kunnen? Waarom je niet veel voordeliger kunt inkopen?

Plan je business meeting

Ook een prescription™ professional worden?

Een prescription™ professional worden is al zo simpel als het aanschaffen van de start box en je kiest zelf je retail-pakket. Dan krijg je direct de beschikbaarheid over een persoonlijk portal, de smart consultation voor cliënten, 24/7 hulp van Aida én toegang tot een online trainingsprogramma en business support. Dit alles biedt jou als schoonheidsspecialist of huidtherapeut de mogelijkheid om een next level smart salon te hebben.

Plan je bezoek

Bepaal zelf of je 3, 6 of 11(+1 gratis) retailpakketten koopt.

Shop retail: