GET SMART

and join us in 3 easy steps

 

.

DE START BOX

Kies de box die bij je past en start binnen 3 dagen met next level huidverbetering.

 

 

 

 

DE START BOX

Kies de box die bij je past en start binnen 3 dagen met next level huidverbetering.

niacinamide 13% - professional size 50ml

Vitamine B3 helpt iedere huid gezond, elastisch en egaal te houden

 

Als er één active is die iedereen zou moeten hebben én gebruiken is het niacinamide. Het is de meest veelzijdige active geschikt voor alle huidtypen en huidproblemen. Niacinamide is een vitamine B3 die zorgt voor de aanmaak van vrije vetzuren en ceramiden. De huid bestaat voor meer dan 50% uit ceramiden. Ze vormen, samen met de vrije vetzuren, een soort cement tussen de huidcellen en houden de huid jong en elastisch. Hoe ouder je wordt, hoe minder ceramiden je aanmaakt. Niacinamide vult onder andere de ceramiden in je huid aan zodat deze elastisch, jong en gezond blijft.

niacinamide 13% - professional size 50ml
Prijslijst aanvragen
50 ml
€59.00

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij ook super smart werken? En wil je ook van jouw salon een booming business maken? Dan zul je je vast ook afvragen waarom startorders, trainingen en behandelingen in jouw salon niet veel effectiever kunnen? Waarom je niet veel voordeliger kunt inkopen?

Plan je business meeting

Ook een prescription™ professional worden?

Een prescription™ professional worden is al zo simpel als het aanschaffen van de start box en je kiest zelf je retail-pakket. Dan krijg je direct de beschikbaarheid over een persoonlijk portal, de smart consultation voor cliënten, 24/7 hulp van Aida én toegang tot een online trainingsprogramma en business support. Dit alles biedt jou als schoonheidsspecialist of huidtherapeut de mogelijkheid om een next level smart salon te hebben.

Plan je bezoek

Bepaal zelf of je 3, 6 of 11(+1 gratis) retailpakketten koopt.

Shop retail: