vegan vehicle cleanser - professional size 500ml

100% vegan cleanser, gelbased, licht schuimend.

 

 

 

Bevat Edelweiss, een plant met extreem veel antioxidanten om huidveroudering tegen te gaan en heeft een verzachtende en kalmerende werking.

Geschikt voor elk skin concern en de ideale drager (vehicle) voor: glycolic acid 20%, mandelic acid 40%, salicylic acid 2% + azelaic acid 14% en ascorbic acid (vitamine C) 20%.   

PROF VEGAN VEHICLE CLEANSER
Prijslijst aanvragen
500 ml
€36.00

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij ook super smart werken? En wil je ook van jouw salon een booming business maken? Dan zul je je vast ook afvragen waarom startorders, trainingen en behandelingen in jouw salon niet veel effectiever kunnen? Waarom je niet veel voordeliger kunt inkopen?

Plan je business meeting

Ook een prescription™ professional worden?

Een prescription™ professional worden is al zo simpel als het aanschaffen van de start box en je kiest zelf je retail-pakket. Dan krijg je direct de beschikbaarheid over een persoonlijk portal, de smart consultation voor cliënten, 24/7 hulp van Aida én toegang tot een online trainingsprogramma en business support. Dit alles biedt jou als schoonheidsspecialist of huidtherapeut de mogelijkheid om een next level smart salon te hebben.

Plan je bezoek

Bepaal zelf of je 3, 6 of 11(+1 gratis) retailpakketten koopt.

Shop retail: