The Skin Therapy Box

Alle professionele Actives & Vehicles voor huidtherapie behandelingen + Smart Online Consultation Quiz + Online Educatie Programma + Quick & Easy Onboarding

Nu ben je klaar om al je cliënten een personalized treatment te geven door het mixen & matchen van de juiste actives & vehicles. Met de start box kun je prescription facials geven. Je kunt elk skin concern behandelen en ieder skin goal bereiken. Vanuit je opleiding en je ervaring heb je hier alle kennis al voor in huis. Nu is het tijd om door te ontwikkelen. Word ook een Next Generation huidtherapeut met next level huidverbetering en next level business.

Alle actives & vehicles zijn ook in aangepaste retailpercentage en -volumes in te kopen zodat je je cliënt een personalized prescription met de juiste actives en doseringen voor thuis kunt adviseren.

Don't just offer facials, give your clients a prescription
Prijslijst aanvragen
€1,000.00

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij ook super smart werken? En wil je ook van jouw salon een booming business maken? Dan zul je je vast ook afvragen waarom startorders, trainingen en behandelingen in jouw salon niet veel effectiever kunnen? Waarom je niet veel voordeliger kunt inkopen?

Plan je business meeting

Ook een prescription™ professional worden?

Een prescription™ professional worden is al zo simpel als het aanschaffen van de start box en je kiest zelf je retail-pakket. Dan krijg je direct de beschikbaarheid over een persoonlijk portal, de smart consultation voor cliënten, 24/7 hulp van Aida én toegang tot een online trainingsprogramma en business support. Dit alles biedt jou als schoonheidsspecialist of huidtherapeut de mogelijkheid om een next level smart salon te hebben.

Plan je bezoek

Bepaal zelf of je 3, 6 of 11(+1 gratis) retailpakketten koopt.

Shop retail: