salicylic acid 2% azelaic acid 7% - 3 stuks retail for professionals

Dé beste combinatie voor het behandelen van onzuivere huid en acne.

Salicylic acid is een bha, oftewel betahydoxyzuur, deze wordt gewonnen uit schors van de wilgen. Salicylzuur is in vet oplosbaar en dus bij uitstek geschikt voor gecombineerde tot vette huid. Het dringt de poriën binnen en lost daar opgehoopt talg op. De combinatie met azelaïnezuur zorgt voor vermindering van roodheid, puistjes en bultjes. Daarnaast remt azelaïnezuur de groei van bacteriën en gisten.

skin concerns: volcano skin – adult acne || teenage skin – pimples || active acne || oily skin – clogged pores

salicilyc acid 2% azelaic acid 7% - retail for products 3 stuks
Prijslijst aanvragen
3 stuks
€58.02

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij ook super smart werken? En wil je ook van jouw salon een booming business maken? Dan zul je je vast ook afvragen waarom startorders, trainingen en behandelingen in jouw salon niet veel effectiever kunnen? Waarom je niet veel voordeliger kunt inkopen?

Plan je business meeting

Ook een prescription™ professional worden?

Een prescription™ professional worden is al zo simpel als het aanschaffen van de start box en je kiest zelf je retail-pakket. Dan krijg je direct de beschikbaarheid over een persoonlijk portal, de smart consultation voor cliënten, 24/7 hulp van Aida én toegang tot een online trainingsprogramma en business support. Dit alles biedt jou als schoonheidsspecialist of huidtherapeut de mogelijkheid om een next level smart salon te hebben.

Plan je bezoek

Bepaal zelf of je 3, 6 of 11(+1 gratis) retailpakketten koopt.

Shop retail: