salicylic acid 2% azelaic acid 14% - professional size 50ml

De professional size is hoger gedoseerd met azelaic acid 14% (ipv 7%), zodat het kalmerende effect wordt verhoogd en het de groei van bacterien en gisten nog sterker aangepakt kan worden.

Salicylzuur is een BHA, oftewel betahydoxyzuur, deze wordt gewonnen uit schors van de wilgen. Salicylzuur is in vet oplosbaar en dus bij uitstek geschikt voor gecombineerde tot vette huid. Het dringt de poriën binnen en lost daar opgehoopd talg op. De combinatie met azelaïnezuur zorgt voor vermindering van roodheid, puistjes en bultjes. Daarnaast remt azelaïnezuur de groei van bacteriën en gisten.

Kenmerken:
- betahydroxyzuur
- vet oplosbaar
- talgoplossend
- vermindert roodheid
- remt bacteriegroei

Geschikt voor skin concerns:
Volcano skin – Adult acne || Teenage skin – Pimples || Active acne || Oily Skin – Clogged Pores

 

salicylic acid 2% azelaic acid 14% - professional size 50ml
Prijslijst aanvragen
50 ml
€49.00

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij ook super smart werken? En wil je ook van jouw salon een booming business maken? Dan zul je je vast ook afvragen waarom startorders, trainingen en behandelingen in jouw salon niet veel effectiever kunnen? Waarom je niet veel voordeliger kunt inkopen?

Plan je business meeting

Ook een prescription™ professional worden?

Een prescription™ professional worden is al zo simpel als het aanschaffen van de start box en je kiest zelf je retail-pakket. Dan krijg je direct de beschikbaarheid over een persoonlijk portal, de smart consultation voor cliënten, 24/7 hulp van Aida én toegang tot een online trainingsprogramma en business support. Dit alles biedt jou als schoonheidsspecialist of huidtherapeut de mogelijkheid om een next level smart salon te hebben.

Plan je bezoek

Bepaal zelf of je 3, 6 of 11(+1 gratis) retailpakketten koopt.

Shop retail: