Prescription + Salonized

Skincare en Software komen samen en presenteren jou een nieuwe manier van werken waarbij je de behandelingen die je aanbiedt kunt personaliseren op een nog snellere en gemakkelijkere manier.

Alles wordt zoveel gemakkelijker wanneer je software het werk voor je laat doen. En wat het werken met Prescription betreft zal dit niet anders zijn.

Plan een telefoongesprek Meer info

De tijden van het bouwen op producten met kant-en-klare ingrediëntenlijsten zijn voorbij. De toekomst draait om het personaliseren van jouw diensten op basis van de behoeften van elke klant - en met Prescription + Salonized is dit nu mogelijk.

1. GEEF JE PERSOONLIJKE TOUCH AAN DE BEHANDELINGEN DIE JE AANBIEDT

Met Prescription’s mix & match ingrediënten heb jij de controle over de actives voor de huid van je klanten. Je kunt je personal touch geven aan iedere huidbehandeling en ervoor zorgen dat je klanten de juiste hoeveelheid ingrediënten krijgen die zij nodig hebben.

Plan een telefoongesprek Meer info

2. HET GEMAK VAN HET COMBINEREN VAN SOFTWARE EN PERSOONLIJKE HUIDVERZORGING

Voeg Salonized Software toe aan de innovatieve producten van Prescription en klaar je klusjes met één druk op de knop. De software stuurt de consultatie quiz automatisch naar jouw klanten en de resultaten verschijnen gelijk op de klantenkaart in jouw Salonized account. Daarnaast kun je eenvoudig producten (na)bestellen en jouw voorraad beheren.

3. MEER TIJD VOOR JOU

Prescription + Salonized neemt een hoop werk uit handen, wat meer tijd voor jou betekent! Het is de ideale formule om de kwaliteit van de diensten die je aanbiedt te verhogen zonder je tijd of efficiëntie op te offeren. Erg business smart dus!

4. DE VOORDELEN VAN HET WERKEN MET PRESCRIPTION ALS SALONIZED KLANT:

  • Automatische verzending van de online consultatie quiz naar je klanten
  • Alle persoonlijke recepten en klantinformatie wordt automatisch toegevoegd aan de klantenkaart
  • Snel en gemakkelijk bestellen vanuit het Salonized voorraad overzicht
  • Lage start bestellingen van Prescription producten
  • 20% korting op je eerste Prescription bestelling
  • ● Geen Salonized abonnementskosten de eerste 3 maanden voor nieuwe accounts

Let op: De Prescription integratie in Salonized is alleen beschikbaar voor de Basic en PRO pakketten. De gratis proefperiode van 3 maanden is alleen beschikbaar voor nieuwe Salonized klanten.

Plan een telefoongesprek Meer info