The Professional Box

Mix and match personalized facials for all skin concerns

Met de professional box kun je iedere skin concern behandelen en iedere skin concern bereiken. Hoe gaat dat? Je mixt en matched zelf de ingredients en zo maak je iedere facial op maat.

En voor thuis? Geef iedere klant een prescription voor "home-care" TIP! kies voor GRATIS gebruik van onze smart client consultation en je clienten geven online aan welke skin goals zij hebben en je ontvangt direct een super handig treatment recept.

Don't just offer facials, give your clients a prescription
Prijslijst aanvragen
€800.00

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij ook super smart werken? En wil je ook van jouw salon een booming business maken? Dan zul je je vast ook afvragen waarom startorders, trainingen en behandelingen in jouw salon niet veel effectiever kunnen? Waarom je niet veel voordeliger kunt inkopen?

Plan je business meeting

Ook een prescription™ professional worden?

Een prescription™ professional worden is al zo simpel als het aanschaffen van de start box en je kiest zelf je retail-pakket. Dan krijg je direct de beschikbaarheid over een persoonlijk portal, de smart consultation voor cliënten, 24/7 hulp van Aida én toegang tot een online trainingsprogramma en business support. Dit alles biedt jou als schoonheidsspecialist of huidtherapeut de mogelijkheid om een next level smart salon te hebben.

Plan je bezoek

Bepaal zelf of je 3, 6 of 11(+1 gratis) retailpakketten koopt.

Shop retail: