Join us. In just 3 easy steps

Next level huidverbetering voor top salons en clinics.

SMART SALON

Bekijk de voordelen die prescription™ jouw salon biedt.

DE START BOX

Kies de box die bij je past en start binnen 3 dagen met next level huidverbetering.

Smart beauty. Smart business.

Next level huidverbetering voor top salons en clinics.

SMART SALON

Bekijk de voordelen die prescription™ jouw salon biedt.

DE START BOX

Kies de box die bij je past en start binnen 3 dagen met next level huidverbetering.

Get smart…en stel zelf je pakket samen

Kies de treatments die je wilt gaan bieden in jouw salon, selecteer vervolgens de educatie en trainingen die jouw team nodig heeft en ontvang gratis bijpassend support. 

1. Kies treatments

Welke treatments mis jij op je menu? En ben je wel up-to-date met wat jouw cliënten willen? Wij hebben een treatment menu waar de nieuwste en beste facials op staan. Kies de treatments die jouw salon nodig heeft.

 • Prescription® facial

  Deze treatment zou in ieder instituut op het menu moeten staan. Met deze behandeling kun je iedere skin concern behandelen nog aanvullen

  Prescription® facial START BOX €759
 • TCA facial

  De TCA SAFE FACIAL is ontworpen om littekens, oneffenheden, grove huidstructuur flink aan te pakken, zonder de huidbarrière te beschadigen. Resultaat? Na 1 treament zie je al dat de huidstructuur sterk verbeterd is en de huid glad en zacht aanvoelt.

  TCA facial Box: €279
 • Retinol massage facial

  RETINOL FACIALS ARE THE BOMB! Eerst 'n zachte peeling, dan sluis je retinol in de huid. Gevolgd door een combi van 3 massage-technieken (stroking, bindweefsel en softening) Echt een top treatment die iedereen wil boeken!

  Retinol massage facial €436
 • Reversed Bindweefsel Peel

  De gloednieuwe treatment (inclusief reversed bindweefselmassage) Een revolutionaire behandeling die is ontworpen om de huid een jongere, meer frisse en stralende gloed te geven. En…it really works

  Reversed Bindweefsel Peel Box: €391

1. Select educatie & training.

Selecteer de educatie en de trainingen die jouw team nodig heeft. Meer trainingen gewenst? Vink gerust meerdere opties aan.

 • Trainingsvideo Prescription facial

  Uitgebreide video met alle stappen waarna je direct aan de slag kunt met het mixen & matchen van de beste ingrediënten, zodat je al je cliënten een hyper-personalized facial kunt geven. (Je zult versteld staan van de resultaten!)

  Doel: Leer hoe je voor ieder skin concern een huidverbeterende facial mixt & matcht.

   

 • Trainingsvideo TCA facial

  De TCA FACIAL is ontworpen om littekens, oneffenheden, grove huidstructuur flink aan te pakken, zonder de huidbarrière te beschadigen. In de trainingsvideo leer je alle stappen.

  Doel: Leer hoe je veilig deze super TCA kunt bieden aan al je cliënten.

   

 • Trainingsvideo video Retinol massage facial

  In deze facial massage wordt Retinol Palmitate (en andere werkstoffen middels 3 massage-technieken (stroking, bindweefsel en softening) ingemasseerd.

  Doel: Je leert werkstoffen met Retinol te mixen en matchen en de 3 massage-technieken eigen te maken.

   

 • Trainingsvideo video Reversed Bindweefsel Peel

  In deze video leer je, naast onze nieuwste Reversed Bindweefsel massage hoe je de werkstoffen mixt & matcht ten behoeve van huidverjonging en – verstrakking.

  Doel: Je leert de Reversed Bindweefsel massage uit te voeren icm een Peeling om fantastische huidverbeteringsresultaten bij je cliënten te bereiken.

   

 • Expert team training op locatie (1 dag)

  IWil je liever een team-training in jouw eigen salon? Dat kan. Je boekt makkelijk een day-training met een prescription-expert om meerdere treatments te leren.

  Doel: Op een intensieve manier alle treatment leren aan jouw team.

   

 • 1-op-1 sessie met expert (2 uur)

  Wanneer je behoefte hebt aan meer uitleg en begeleiding, boek je een 1-op-1 sessie met een prescription-expert in onze showroom.

  Doel: in 1 sessie worden al jouw vragen beantwoord.

3. Ontvang gratis support

 • Instagram advertentie campagne in jouw regio

  Wil jij graag de prescription treatments in jouw salon promoten in jouw regio? Wij zetten, samen met jou, een online campagne op.

   

 • Gebruik van online consult voor al je cliënten

  Wist je dat wij een online consultation hebben waardoor je van al je cliënten precies kan weten met welke ingrediënten en met welke treatment je hun huid maximaal kunt verbeteren.

   

 • Business consult financiële inzichten

  Heb je behoefte aan een beter inzicht van je financiële situatie. En zou je willen weten hoe je nog meer kunt groeien en/of besparen? Wij delen graag onze ervaringen van soap treatment store en doctors at soap.

   

 • Business consult marketing

  Wil je tips & tricks over online marketing, social media, advertising en influencer marketing? We helpen je graag en delen graag onze ervaringen en cijfers.

   

 • Instore promotiemateriaal (A3 + A4 posters)

  Toch blijft instore promotie heel belangrijk! Dus wij leveren onze in store posters, menu’s en kaarten per post en sturen je een linkje zodat je zelf kunt bijdrukken.