GET SMART

and join us in 3 easy steps

 

.

DE START BOX

Kies de box die bij je past en start binnen 3 dagen met next level huidverbetering.

 

 

 

 

DE START BOX

Kies de box die bij je past en start binnen 3 dagen met next level huidverbetering.

TCA SAFE FACIAL

TCA-safe facial - Treatment for professional

De TCA SAFE FACIAL is het ontworpen om littekens, oneffenheden, grove huidstructuur flink aan te pakken, zonder de huidbarrière te beschadigen

De TCA FACIAL kun je per direct gaan voeren in je salon of kliniek.
Hoe werkt dat? Bestel de TCA FACIAL BOX en ontvang de trainingsvideo. En wij nemen contact met op om je verder te installeren. Tip! Schaf zeker de PROFESSIONAL START BOX aan en maak zo gebruik van gratis marketing en business support.

TCA SAFE FACIAL
Prijslijst aanvragen
€279.08

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij ook super smart werken? En wil je ook van jouw salon een booming business maken? Dan zul je je vast ook afvragen waarom startorders, trainingen en behandelingen in jouw salon niet veel effectiever kunnen? Waarom je niet veel voordeliger kunt inkopen?

Plan je business meeting

Ook een prescription™ professional worden?

Een prescription™ professional worden is al zo simpel als het aanschaffen van de start box en je kiest zelf je retail-pakket. Dan krijg je direct de beschikbaarheid over een persoonlijk portal, de smart consultation voor cliënten, 24/7 hulp van Aida én toegang tot een online trainingsprogramma en business support. Dit alles biedt jou als schoonheidsspecialist of huidtherapeut de mogelijkheid om een next level smart salon te hebben.

Plan je bezoek

Bepaal zelf of je 3, 6 of 11(+1 gratis) retailpakketten koopt.

Shop retail: